Thuisverpleging

Just another SeoBureau site

Als een personal trainer is een van de belangrijkste dingen die je kunt doen een interesse en kennis over de klanten die je traint. Het is niet genoeg om te weten hoe we gewichten moeten heffen; Als u geen idee hebt over het behandelen van klanten, kunt u merken dat u door veel klanten wordt afgewezen. Als u een succesvolle personal trainer wilt zijn, moet u leren hoe u beter kunt communiceren met uw klanten, zodat jullie beiden op dezelfde pagina staan.

Personal Coach

Als u uw diensten als fitnesstrainer gaat aanbieden, is het essentieel dat u weet wat het is dat u doet voor de klanten. Je kunt beginnen met te weten wat je zou willen bereiken vanuit het fitnessperspectief van elke klant. Is het bijvoorbeeld belangrijk voor u om hen te helpen af te vallen? Is het belangrijk voor jou om hen te helpen hun spieren te bouwen? Dit zijn dingen die u moet achterhalen voordat u de trainingssessies van uw klanten benadert.

Nadat u het hoofddoel weet dat u wilt bereiken vanuit het oogpunt van de klanten, moet u enkele beoordelingen uitvoeren om te bepalen of de klanten aan deze behoeften voldoen. Als u bijvoorbeeld het gevoel hebt dat de klanten niet de juiste soort doelen hebben of ze niet aan uw verwachtingen voldoen, moet u wijzigingen aanbrengen zodat u hen kunt helpen. Een van de eerste dingen die u kunt doen, is ervoor te zorgen dat u precies begrijpt wat de klanten willen bereiken van uw trainingssessies. Door dit te doen, kunt u bepalen of ze de wijzigingen die u voorstellen echt nodig hebben.

Zodra u de exacte wijzigingen begrijpt die u moet maken, is het dan tijd om de klanten te ontmoeten en uw coachingsessies te doen. Eerst moet u echter weten wat uw rol over de klant is, zodat u ze effectief kunt coachen. Als een personal trainer is het belangrijk dat je de tijd van je klanten respecteert, want dit zal ze motiveren om de beste resultaten te krijgen. De klant zal zich minder geïntimideerd voelen als je het vertrouwen hebt in jezelf en ze begrijpen dat je de kennis nodig hebt om hun doelen te bereiken. Wanneer dit gebeurt, kun je een goede verstandhouding met je klanten bouwen.

Een andere belangrijke factor om te overwegen bij het coachen van klanten is je vermogen om ze gedurende lange tijd te coachen. Sommige klanten moeten drie maanden trainen voordat ze kunnen verwachten dat ze belangrijke resultaten kunnen zien. Dit betekent dat je ze de aandacht nodig hebt die ze nodig hebben tijdens deze periode. Dit betekent dat je ze niet aan hun bureau kunt laten en dat je niet meer tijd met hen kunt doorbrengen dan nodig. Je moet tijd met hen doorbrengen en ze zo comfortabel mogelijk laten voelen. U moet ook contact opnemen met uw klanten als ze speciale oefeningen hebben die ze graag zouden uitvoeren, zodat u ze in uw sessies kunt opnemen.

Sommige trainers proberen zelfs hun klanten te overtuigen om apparatuur te gebruiken waar ze niet veel over weten. Dit is iets dat je moet vermijden omdat je veel tijd kunt verspillen aan het opleiden van een nieuwe klant op apparatuur die ze niet nodig hebben. Als u een reservering heeft over de apparatuur die u gebruikt, moet u uw client vooraf adviseren. Een goede trainer zal altijd tijd kosten om hun klanten uit te leggen het belang van het gebruik van apparatuur die geschikt is voor hen.

Tags: Motion Academy Personal Coach Mechelen